سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum Kunena Site Syndication http://spssonline.ir/ Thu, 27 Apr 2017 10:50:13 +0000 Kunena 1.6 http://spssonline.ir/components/com_kunena/template/default/images/icons/rss.png سایت تخصصی نرم افزار متلب، پروژه MATLAB، پروژه متلب - Forum http://spssonline.ir/ en-gb تقسیم یک تصویر به تصاویر کوچکتر و دخیره هر کدام http://spssonline.ir/forum/6---/21451----------#21461 http://spssonline.ir/forum/6---/21451----------#21461 متلب : عمومی Thu, 27 Apr 2017 07:35:29 +0000 کم کردن مقدار اعشار نشان داده شده در سیبولیک http://spssonline.ir/forum/6---/21449---------#21457 http://spssonline.ir/forum/6---/21449---------#21457
>> syms x y
>> zz=(110005/3)*x+(1244483/11)*y;
>> z=vpa(zz)

z =

36668.333333333335758652538061142*x + 113134.81818181817652657628059387*y

>> z=vpa(zz,6)

z =

36668.3*x + 113135.0*y

اگر هم بخوای بر اساس ارقام اعشار به دست بیاری فکرکنم مجبوری محاسبه کنی که تا چند رقم مجبوری نمایش بدی...
مگر این که راه بهتری هم وجود داشته باشه]]>
متلب : عمومی Wed, 26 Apr 2017 17:50:07 +0000
empty sym http://spssonline.ir/forum/6---/21453-empty-sym#21454 http://spssonline.ir/forum/6---/21453-empty-sym#21454 واقعیتش مشکلی که بهش خوردید برام جالب بود...

همون طور هم که شاید بهش توجه کرده باشید، متلب نتیجه رو از حل عددی و نه حل
دقیق به دست آورده است.

با کمی دقت میتوان دریافت که دامنه ی قابل قبول برای عبارت جبری شما، دامنه
[1,0-) می باشد.

می شود به نوعی این طور گفت که، متلب برای حل عددی مساله ی شما از یک روش حل
عددی استفاده کرده است و برای یک حل عددی به یک مقدار اولیه(حدس اولیه) نیاز داریم.بهترین نقاط برای شروع نقاط مرز یعنی 1- و 0 می باشد. در نقطه 1- که تابع مقداری ندارد و نقطه ی صفر نیز برای شروع، مقدار مناسبی نمی باشد.

از کجا می توان به این نکته رسید؟
اگر تابع نامبرده را در بازه گفته شده ی بالا که رسم کنید می بینید که در
مقدار x برابر با صفر تابع در حالت مماس قرار دارد که در اکثر روش های حل عددی
الگوریتم حل، با مشکل مواجه می شود.

از توابعی که برای حل عددی می توان استفاده کرد در متلب، دستور vpasolve است
که علاوه بر عبارت جبری و متغیر یک ورودی سوم نیز می گیرد که مربوط به مقدار حدس اولیه است.

مثلا اگر عبارت جبری خود را( چه با مقدار 2، چه با مقدار 5) و یک ریشه ی حدسی
حل کنید در صورتی به نتیجه می رسید که ریشه ی حدسی شما اعدادی غیر از 1- و
صفر باشد.

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(2) , x , 0)

ans =

Empty sym: 0-by-1

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(2) , x , -0.01)

ans =

-0.77851656525566075848215954994329

و اگر برای مقدار 5 نیز همین کار را کنید داریم:

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(5) , x , 0)

ans =

Empty sym: 0-by-1

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(5) , x , -0.01)

ans =

-0.8593310324163761679573422517489

فقط یک جای این توضیحات اشکال دارد و آن این که اگر عبارت جبری را بدون
ریشه ی حدسی حل بکنیم برای اعداد 2.14 به پایین جواب می گیریم و برای اعداد
بزرگتر از آن جواب به دست نی آید:

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(2) , x )

ans =

-0.77851656525566075848215954994329

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(2.14) , x )

ans =

-0.78513699749001511349556745406876

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(2.15) , x )

ans =

Empty sym: 0-by-1

>> vpasolve(((asin(sqrt(-x)))/sqrt(x+1))-sqrt(-x)-sqrt(5) , x )

ans =

Empty sym: 0-by-1

نکته ی جالب این جاست که اگر به تمام عبارات اجرا، هر ریشه ی حدسی دلخواه
در بازه 1- تا 0 (البته به غیر از 1- و 0 ) را بگذارید به شما جواب خواهد داد.]]>
متلب : عمومی Wed, 26 Apr 2017 16:10:09 +0000
الگوریتم پس انتشار خطا http://spssonline.ir/forum/6---/21450----#21450 http://spssonline.ir/forum/6---/21450----#21450 ممنون]]> متلب : عمومی Tue, 25 Apr 2017 12:26:41 +0000 ثبت نام در سایت اصلی متلب mathwork.com http://spssonline.ir/forum/6---/18542-------mathworkcom#21442 http://spssonline.ir/forum/6---/18542-------mathworkcom#21442 متلب : عمومی Sun, 23 Apr 2017 13:01:01 +0000 مشکل باز شدن ام فایل در برنامه جدیدنه تب جدید: http://spssonline.ir/forum/6---/21438----------#21438 http://spssonline.ir/forum/6---/21438----------#21438 چه کنم ؟]]> متلب : عمومی Sun, 23 Apr 2017 10:27:36 +0000 مشکل اجرای فایل تبدیل شده از m به exe http://spssonline.ir/forum/6---/21436-------m--exe#21436 http://spssonline.ir/forum/6---/21436-------m--exe#21436 mirrors.netix.net/sourceforge/r/ra/randt...b%20MCR/MCRInstaller(7.10).exe
این لینک دانلودش کردم و نصب کردم ولی باز هم خروجی هام کار نمی کنن ولی وقتی متلب نصبه کار می کنن می خوام خروجی هام رو کامپیوتر های دیگه با کم ترین پیشنیاز کار کنن. خروجی هام به روش mcc و deploytool از خود متلب بدست آوردم]]>
متلب : عمومی Sun, 23 Apr 2017 01:31:58 +0000
تصاعد عددی http://spssonline.ir/forum/6---/5083--#21432 http://spssonline.ir/forum/6---/5083--#21432 فعلان نوشته:
امير قاسميان نوشته:
علی نوشته:
با سلام چگونه می توانیم در نرم افزار متلب یک ثصاعد حسابی با قدرنسبت 0.5 وجمله اول 1 بنویسیم سپس مجموع 20 جمله ی اول آن را هم محاسبه کنیم ؟



سلام.
خيلي راحت!
اگه بخواين جمله هاي تصاعد رو داشته باشين اينطوري عمل ميكنين
مثلا اگه جمله اول 5 باشه:
x=5:0.5:20;
x=x(1):0.5:x(20)

خب حالا ميتونين با دستور sum جمع 20 جمله اول رو محاسبه كنيد

سلام برای ضرب چند عدد از چه تابعی استفاده کرد، مثلا برای جمع sum هست اما برای ضرب چطور؟ مثلا برای کد کردن میانگین هندسی چند عدد باید چه کار کرد؟


دستور prod حاصلضرب یک ماتریس رو تولید میکنه.
دستور geomean برای جمع هندسی هست.
در کل اگر انگلیسی جست و جو کنی اکثر توابع اصلی ریاضی پیاده سازی متلب دارند و اگر نداشتن خیلی راحت میتونی خودت تابعش رو بنویسی و استفاده کنی]]>
متلب : عمومی Sat, 22 Apr 2017 10:02:29 +0000
مشکل vertcat برای استراکچر http://spssonline.ir/forum/6---/21420--vertcat--#21431 http://spssonline.ir/forum/6---/21420--vertcat--#21431 crosspop اشتباه تعریف شده بود.
مرسی از پاسختون]]>
متلب : عمومی Sat, 22 Apr 2017 05:04:26 +0000
سوال http://spssonline.ir/forum/6---/21414#21430 http://spssonline.ir/forum/6---/21414#21430 متغیر data فیلد grid اش رو در نظر بگیر... اگر تعداد سطراش صفر باشه(به نوعی هیچ مقداری توش نباشه) خط کدهای حلقه شرطی if را اجرا کن...

در مورد کد دوم:
این کد از دست کدهای باحال متلبه:
فرض کن داخل یک تابع توی متلب هستی که مثلا خودت نوشتی و می خوای مقادیر متغیر
task رو توی workspace اصلی(base worspace) بیاری با اسم خودش...
یکی از کارهایی که می تونی بکنی اینه که متغیر task رو به عنوان یکی از خروحی
های تابع تعریف کنی که بتونی مقادیر این متغیر رو بعد از تموم شدن اجرای برنامه
داشته باشی...ولی بعضی جاها شما اصلا اجازه نداری برای تابعت خروجی مقداری تعریف کنی...
در نتیجه از این دستور (به عنوان نوعی کلک و راه در رو )استفاده می کنی که درستش assignin هستش نه assigning

و اما در مورد خط کد سوم:
این خط کد میگه که محتویات متغیر data فیلد grid رو توی متغیری به نام grid بریزه...]]>
متلب : عمومی Fri, 21 Apr 2017 20:06:36 +0000
برنامه نویسی متلب http://spssonline.ir/forum/6---/21419---#21429 http://spssonline.ir/forum/6---/21419---#21429 clear

n=input('adad ra vared konid')

m=2:2:n-1]]>
متلب : عمومی Fri, 21 Apr 2017 19:55:12 +0000
حل دستگاه معادلات دیفرانسیل غیر خطی مرتبه دوم http://spssonline.ir/forum/6---/4056--------#21422 http://spssonline.ir/forum/6---/4056--------#21422 یکی دوتا فایل براتون پیوست میکنم که کد های آماده برای یک مثال هستن
شما میتونین برای سیستم خودتون تعمیم بدین
با روش عددی اولر اصلاح شده جواب دادم]]>
متلب : عمومی Thu, 20 Apr 2017 09:07:04 +0000
متوقف کردن اجرای یک برنامه در متلب به صورت موقت http://spssonline.ir/forum/6---/21401----------#21416 http://spssonline.ir/forum/6---/21401----------#21416 البته بعدا یه جیز دیگه ای رو فهمیدم این که وسط این جور برنامه ها keyboard رو تایپ کنم با این کار برنامه وقتی به keyboard برسته متوقف میشه . بعد برای ادامه return رو تایپ کنم
مشکلم یه جورایی حل شد
ممنونم از پیگیریتون]]>
متلب : عمومی Tue, 18 Apr 2017 06:47:20 +0000
نقاط مرتبط http://spssonline.ir/forum/6---/21392--#21411 http://spssonline.ir/forum/6---/21392--#21411 mariaviolet2 نوشته:
با سلام
من یک کدی رو در پیوست براتون ارسال کردم راجب پیدا کردن نقاط معادل هم در دو تصویر هست.کسی میتونه کمکم کنه ؟ممنون میشم در اولین فرصت جوابم رو بدین
im1=LoadGrid('ti_lena_crop.SGEMS');
imshow(uint8(im1))%beine 0 ta 255 ast
%im1=rgb2gray(im1);
% imshow(im1);
[x1,y1]=key_func(im1) ;
figure
%texture = imread ('1.jpg');
% im2 = example(texture);
% im2=imread('ret.jpg');
load Y1;
% im2=imread('Y1.jpg');
% im2=rgb2gray(im2);
im2=Y1;
imshow(uint8(im2))
[x2,y2]=key_func(im2) ;

mm=0;
n=2;
SIG=2:2:8;




n=2;%n koochike
k=2*n+1;
P=im2col(im2,[k,k]);%panjerehaie kdark mikeshhe az tasvire dovom biroon sotooni michine
y2(x2-n<1)=[];x2(x2-n<1)=[];
x2(y2-n<1)=[];y2(y2-n<1)=[];
y2(x2+n>size(im2,1))=[];x2(x2+n>size(im2,1))=[];
x2(y2+n>size(im2,2))=[];y2(y2+n>size(im2,2))=[];
ind=sub2ind(size(im2)-k+1,x2-n,y2-n);% markazhaiee ke ghabele ghabool hast ro shoro mikonad be chidan
% ind(ind<1)=[];ind(ind>size(P,2))=[];
P=P(:,ind);%hame satrha va sotoonhaie ind hefz shavad va baghie ra door berizim,

tic
for sigma=2:2:8;
f = fspecial('gaussian',2*n+1, sigma);
f=f(;
for i=1:length(x1)
try
win=im1(x1(i)-n:x1(i)+n,y1(i)-n:y1(i)+n);
win=win(;%sotooni mikonad
Win=repmat(win,1,size(P,2));%az tasvire 1 oomade
d=f'*((P-Win).^2);%vazn ham baiad repmat beshe va deraie be deraie dar oona zarb she
[m,k]=min(d);
catch
i;%ba catch andishaiee ke oon etefag barash nemioftaro neshoon mide
end
end
end
toc[/left][/right][/left][/center]


فایل تصویر رو هم بگذارید]]>
متلب : عمومی Mon, 17 Apr 2017 13:19:25 +0000
ماتریس متغیر http://spssonline.ir/forum/6---/21394--#21409 http://spssonline.ir/forum/6---/21394--#21409 مثلا میخام دترمینان ماتریس زیرو پیدا کنم حالا ماتریسو باید چطوری تعریف کنم

a=[p x x^2
0 1 1
3 2 0[[/quote]

همینطوری که تعریف کردید درسته دیگه!]]>
متلب : عمومی Mon, 17 Apr 2017 13:16:00 +0000
الگوریتم پنگوئن http://spssonline.ir/forum/6---/21407--#21407 http://spssonline.ir/forum/6---/21407--#21407 سئو سایت الگوریتم پنگوئن نام یکی از الگوریتم های شرکت گوگل است که در سال 2012 میلادی به وجود آمد. شناسایی سئو سایت غیر اصولی بدون درج محتوای مفید وظیفه الگوریتم پنگوئن است.

این نوع بهینه سازی سایت که به سئو کلاه سیاه معروف است، روشی موقتی و بسیار کوتاه برای جذب کاربران است ولی پس از آن باید سایت خود را به کلی کنار بگذارید. در حالی که سئو سایت الگوریتم پاندا توجه خاصی روی کیفیت محتوای سایت دارد، الگوریتم پنگوئن روی بک لینک ها تمرکز دارد. این الگوریتم سایت های اسپم را از روش های مختلفی شناسایی می کنند که با دانستن آن ها می توانید از به کار بردنشان خودداری نمایید. بک لینک ها گزینه خوبی برای تخمین هستند چرا که کیفیت و کمیت آن ها توسط پنگوئن قابل شناسایی است. سایت هایی که از وب سایت های اسپم تعداد بالایی لینک گرفته اند، خود را جزئی از این دسته وبسایت ها به گوگل معرفی می کنند. همچنین سایت هایی که بدون داشتن محتوا، حجم بالایی بک لینک گرفته اند، غیر قانونی و اسپم تلقی می شوند. تعداد بک لینک ها و کیفیتشان، معیاری از اعتبار مطلب و کل سایت می باشد. اعمال این قوانین و پیگیری آن ها توسط الگوریتم پنگوئن به خاطر رضایت کاربرانی است که از موتور جستجوی گوگل استفاده می کنند و می خواهند بهترین نتیجه را بگیرند. اگر سئو سایت الگوریتم پنگوئن وجود نداشته باشد، بی شک از طریق لینک های ساختگی سایت های اسپم به آسانی بالا می آیند و کاربران هیچ اعتمادی به گوگل نخواهند داشت. بنابراین هنگام سئو سایت و بهینه سازی موتور جستجو، به این آیتم ها هم توجه داشته باشید.
ساندویچ پانل ساندویچ پانل دیواری ورق استیل نقاشی ساختمان
الگوریتم پنگوئن، چگونه بک لینک های واقعی را از غیر واقعی تشخیص می دهد؟

الگوریتم پنگوئن، برای این کار معیارهایی را دارد که گوگل بعضی از آن ها را فاش کرده است. در سراسر اینترنت، وبسیات ها و وبلاگ هایی وجود دارند که هیچ اعتبار برای گوگل ندارند. حال فرض کنید شما برای شروع یک کسب و کار و سایت بزرگ، از چنین سایت هایی بک لینک گرفته اید. همچنین سایت هایی که هیج ربطی به موضوع وبسایت شما ندارند هیچ دلیلی ندارد که بخواهند به سایت شما لینک بدهند. این نوع لینک های ساختگی هستند. همچنین افرادی به ازای دریافت پول از شما، حجم بالایی از لینک های نامرتبط و بی کیفیت می دهند که اسپم به حساب می آید. لینک هایی که با انچر تکست های بیش از حد متمایز و بی ربط از وبسایت های دیگر به شما لینک داده اند نیز اسپم هستند. همچنین الگوریتم گوگل به آسانی تبادل لینک ها را متوجه می شود. وبسایت هایی که به شما می گویند اگر به کما لینک بدهید به شما لینک می دهیم هیج ارزشی ندارند. اگر علاقه زیادی به دریفت لینک از جنین وبسایت هایی دارید می توانید از لینک های سه گانه یا چندگانه استفاده کنید. یعنی سایت a به b، b به c ، و c به a لینک بدهد. این کار بسیار معقولانه تر است. البته هیچگاه سعی نکنید گوگل را گوگل بزنید. او بسیار هوشیارتر از این حرف هاست.
الگوریتم های گوگل و از جمله پنگوئن، در نهایت به نفع وبمستران و کاربران است. سعی کنید با پیروی از قوانین آن ها سایت خود را قوی کنید. حرکت همسو با سئو سایت الگوریتم پنگوئن می تواند به میزان زیادی موجب بهبود سئو سایت شما شود.

نرم افزار مدیریت انبار نرم افزار مالی و حسابداری راهبند درب شیشه ای درب اتوماتیک جک بازویی جک ریلیسقف حیاط خلوت]]>
متلب : عمومی Mon, 17 Apr 2017 12:44:59 +0000
انتقال سیگنال صوتی خود به متلب و تبدیل فوریه آن http://spssonline.ir/forum/6---/21400----------#21404 http://spssonline.ir/forum/6---/21400----------#21404
goo.gl/fnS4at]]>
متلب : عمومی Sun, 16 Apr 2017 14:47:31 +0000
شکل موج مثلثی http://spssonline.ir/forum/6---/12796---#21396 http://spssonline.ir/forum/6---/12796---#21396 متلب : عمومی Sat, 15 Apr 2017 05:51:58 +0000 با سلام. http://spssonline.ir/forum/6---/21388--#21393 http://spssonline.ir/forum/6---/21388--#21393 naser نوشته:
چگونه در gui یک تایمر بسازم که با start شروع به شمارش کنه و عدد شمارش رو در axis نشون بده.ممنون میشم راهنمایی کنید


با دستور tic میتونید شروع شمارش رو مشخص کنید و سپس با هر بار فراخوانی toc می تونید زمان گذشته از ابتدا تا الان رو مشخص و ذخیره کنید. برای اینکار فقط باید toc را توی یک متغیر مثل دستور a(i)=toc ذخیره کنید. حالا اگر مثلا میخواید محور افقی نشان دهنده گذر زمان باشه و محور عمودی مثل مقادیر متناسب با هر زمان، کافیه در زمان چاپ بنویسید plot(a,output) و در نهایت برای اینکه در هر تکرار نشون داده باشه نمودار از دستور توقف به مدت 0.01 ثانیه استفاده کن pause(0.01)]]>
متلب : عمومی Fri, 14 Apr 2017 11:10:32 +0000
preallocation http://spssonline.ir/forum/6---/21374-preallocation#21385 http://spssonline.ir/forum/6---/21374-preallocation#21385 زهرا نوشته:
بله ، درسته .
ولی مشکل اصلی من اینکه برای مساله ای با ابعاد بزرگ این preallocation میتونه خیلی تو زمان حل مساله اخر تاثیر گذار باشه و اونجا این مشکل خودش رو نشون میده:(


اگر فقط همین یک راه برای حل مساله باشد چاره دیگری نیست! البته همینطوریشم حداقل یک میلیون داده میتونه روی سیستم های ضعیف بگیره.
اگر فکر می کنید ممکنه با رم و فضای اشغال شده مشکل داشته باشید در آینده بهتره که صورت مساله یا روش حل رو بگذارید که بشه اون رو بهبود داد]]>
متلب : عمومی Wed, 12 Apr 2017 07:05:59 +0000
دانلود متلب 2013 http://spssonline.ir/forum/6---/5206---2013?limit=15&start=15#21375 http://spssonline.ir/forum/6---/5206---2013?limit=15&start=15#21375
ممنون بسیار عالی بود.

درج آگهی رایگان]]>
متلب : عمومی Tue, 11 Apr 2017 05:29:50 +0000
ساده سازی عبارت کسری که ضرب یه متغیر شده http://spssonline.ir/forum/6---/21365---------#21370 http://spssonline.ir/forum/6---/21365---------#21370 محمد نوشته:

میخوام همین عبارت ساده رو به صورت اعشاری نشون بده ولی به صوورت کسری نشون میده


از دستور vpa مثل خط زیر استفاده کنید.
vpa(0.55868*x+26.3321*y)]]>
متلب : عمومی Sun, 09 Apr 2017 16:47:00 +0000
کلاستر کردن http://spssonline.ir/forum/6---/21368--#21368 http://spssonline.ir/forum/6---/21368--#21368 متلب : عمومی Sun, 09 Apr 2017 07:08:06 +0000 اجرای فایل EXE http://spssonline.ir/forum/6---/21344---exe#21363 http://spssonline.ir/forum/6---/21344---exe#21363 میشه از طریق تبدیل به زبان های دیگه اجراش کرد؟]]> متلب : عمومی Sat, 08 Apr 2017 19:57:52 +0000 بیان سمپل مربوط یه تکرارnام در متلب http://spssonline.ir/forum/6---/21361-----n--#21361 http://spssonline.ir/forum/6---/21361-----n--#21361 من میخوام سمپل تکرار nام را سمپلn_1ام مقایسه کنم که ایا برابر هستن یا نه،؟ مشکل اینجاست که وقت تو پرانتز nقرار میدم این میره درایه nام از سمپل رو میخونه،چجوری بهش بگم اقا جان این سمپل مربوط به تکرار nام]]> متلب : عمومی Sat, 08 Apr 2017 16:57:29 +0000 سوال در مورد برنامه نویسی در متلب http://spssonline.ir/forum/6---/21358-------#21359 http://spssonline.ir/forum/6---/21358-------#21359 delbina نوشته:
ببخشید من میخوام بگم که وقتی iteration =1 هست یکسری کار انجام بده بعد یکی به iteration اضاف بشه و دوباره همون سری کار رو انجام بده، تا زمانی این تکرار رو انجام بده که یک شرط برقرار باشه.
در متلب چجوری بیان کنم؟؟؟؟


از دستور for یا while استفاده کنید]]>
متلب : عمومی Sat, 08 Apr 2017 14:31:23 +0000
پریدن از یک خط به خط دیگر http://spssonline.ir/forum/6---/21341-------#21355 http://spssonline.ir/forum/6---/21341-------#21355 mahsa نوشته:
سلامن یه برنامه نوشتم که می خوام اگر یک متغییری مثلا یک بود از خط مثلا 10 شروع کنه برنامه رو اجرا کردن و اگر مثلا دو بود از خط 30
نمی دونم چجوری باید این کار رو انجام بدم امکان استفاده از lable توی متلب هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید


فقط به عنوان یک پیشنهاد دهنده عرض میکنم:
از دستور شرطی if-else استفاده کنید. اگر متغیر 1 بود، دستورات زیر و اگر 0 بود دستورات فلان رو اجرا کنه. از نظر فهم ساختاری هم ساده تر خواهد بود.]]>
متلب : عمومی Fri, 07 Apr 2017 18:25:12 +0000
مشکل کند بودن سرعت ران http://spssonline.ir/forum/6---/21340-----#21353 http://spssonline.ir/forum/6---/21340-----#21353 محمد صالح علی اکبری نوشته:
اسم موضوع رو عوض کنین حذف می شه.
نم همچین مشکلی دارم می خوام سرعت بیش تری داشته باشه فایلم ولی نمی شه و پسوند mش زیر 1 دقیقه و exeش 10 دقیقه طول می کشه ولی اگه چند تا فایل رو با هم اجرا کنم بازم همونقدر طول می کشه


احتمال میدم مشکل شما از بهینه سازی کد شما باشه یعنی مثلا فلان خط کد هست که باید ترتیبی اجرا بشه و همه پردازنده و رم هم نمیگیره ولی چون زیاد هست، طول میکشه. می تونید کدتون رو بذارید اینجا تا بررسی بشه.
حتما دقت داشته باشید که ابزار موازی سازی متلب برای موازی سازی روی کامپیوترهای بسیار بزرگ ممکنه خوب جواب بده و روی کامپیوترهای کوچک به این دلیل که خودش به خوبی موازی سازی رو انجام میده، احتمالا تاثیر زیادی نذاره]]>
متلب : عمومی Fri, 07 Apr 2017 18:08:47 +0000
انتخاب داده به صورت تصادفی http://spssonline.ir/forum/6---/21347-----#21351 http://spssonline.ir/forum/6---/21347-----#21351
a = A(randi([1 1000000],: ) ;
b = A(randi([100000 2000000],: ) ;]]>
متلب : عمومی Fri, 07 Apr 2017 18:03:20 +0000
کم کردن یک ماتریس یک سطری از یک ماتریس چند سطری http://spssonline.ir/forum/6---/21348-----------#21350 http://spssonline.ir/forum/6---/21348-----------#21350 delbina نوشته:
سلام
میخوام یک ماتریس 1x2،یک سطر و دو ستونه رو از تمام سطرهای یک ماتریس 10x2 کم کنم،
در متلب چجوری بنویسم؟


از دستور زیر استفاده کن. میاد به جای یک ماتریس 1در 2، ده تا ماتریس 1در2 ایجاد میکنه و از ماتریس 10 در 2 میتونی کمش کنی. برای اینکه استفاده درست بکنی ازش حتما به help متلب نگاه کن ، چون در نسخه های مختلف استفاده های مختلف داره.

a2 = repmat(a,10,1)]]>
متلب : عمومی Fri, 07 Apr 2017 18:01:48 +0000
مشکل باز کردن تصویر تکراری http://spssonline.ir/forum/6---/21349-----#21349 http://spssonline.ir/forum/6---/21349-----#21349 حالا این برنامه رو به فرمت exe تبدیل کردم بار اول که اجرا کردم درست کار کرد ولی بار دوم که همون فایل ها رو کپی کردم بردم یه پوشه دیگه که با همون شرایط اجرا شه می بینم عکس فایل قبلی باز شده و روش ویرایش داده می شه.
عکسم رو هم با این کد باز می کنم.]]>
متلب : عمومی Fri, 07 Apr 2017 17:58:15 +0000
افزایش سرعت فایل تبدیل به exe شده از m http://spssonline.ir/forum/6---/21343------exe---m#21343 http://spssonline.ir/forum/6---/21343------exe---m#21343 متلب : عمومی Thu, 06 Apr 2017 09:47:16 +0000 autoencoder http://spssonline.ir/forum/6---/21301-autoencoder#21339 http://spssonline.ir/forum/6---/21301-autoencoder#21339 dr نوشته:
میشه لینک دانلودش رو قرار بدید. ممنونم


از این صفحه میتونید دانلود کنید.
www.cs.toronto.edu/~hinton/MatlabForSciencePaper.html]]>
متلب : عمومی Tue, 04 Apr 2017 19:18:58 +0000
فراخوانی تصویر در متلب http://spssonline.ir/forum/6---/21329----#21336 http://spssonline.ir/forum/6---/21329----#21336 نگار نوشته:
سلام
من وقتی تصویر در متلب فراخوانی میکنم میگه تصویر خیلی بزرگ هست من باید چیکار کنم
Warning: Image is too big to fit on screen; displaying at 67%
> In images.internal.initSize (line 71)
In imshow (line 305)


این یک خطا نیست و فقط یک هشدار هست. چون تصویر از نظر افقی یا عمودی یا هردو در مانیتور قابل نمایش نیست خود متلب کوچیکش میکنه و این هضدار رو میده که البته خللی در اجرای برنامه ایجاد نمیکنه]]>
متلب : عمومی Tue, 04 Apr 2017 19:06:45 +0000
سواااااااااااااااااااااااااال؟؟؟؟؟ :(:(:( http://spssonline.ir/forum/6---/21331--#21334 http://spssonline.ir/forum/6---/21331--#21334 Hossein نوشته:
سلام یه متغیر با اسم counter اضافه کردم که بعنوان اندیس برای pr و br1 بتونیم توی لوپ ها مقادیر قبلی رو حفظ کنیم
برای رسم جدول هم میشه از فانکشن uitable استفاده کرد که بصورت زیر برای دو تا ماتریس خروجیمون تو یه فیگور جدول رسم میکنه:

ماتریس ها رو هم ترانهاده کردم برای اینکه بتونیم بصورت عمودی تو جدول نمایش بدیم.
موفق باشید






خیلی خیلی زیاد ازتون ممنونم حسین آقا ]]>
متلب : عمومی Tue, 04 Apr 2017 16:16:08 +0000
مشکل ران http://spssonline.ir/forum/6---/21327--#21327 http://spssonline.ir/forum/6---/21327--#21327 متلب : عمومی Sun, 02 Apr 2017 12:06:03 +0000 حل معادله n معادله و n مجهول http://spssonline.ir/forum/6---/21326---n---n-#21326 http://spssonline.ir/forum/6---/21326---n---n-#21326 من می خوام یه کد بنویسم برای حل معادلات n معادله و n مجهول
تقریبا کدم آمادست به این ترتیب که که اول n رو می گیره و بعد هم ماتریس ضرایب و بعد معادله رو حل می کنه
اما مسئله اصلی اینه که من ضرایب معلومی برای معادلاتم ندارم و نمی دونم چجوری باید به برنامم بفهمونم که ضرایب به صورت پارامتری هستن
ممنون می شم راهنمایی کنید]]>
متلب : عمومی Fri, 31 Mar 2017 13:10:04 +0000
تفاوت در اجرای دستور taylor درنسخه های دیگر http://spssonline.ir/forum/6---/21324-----taylor---#21324 http://spssonline.ir/forum/6---/21324-----taylor---#21324 دوستان سال 1396 مبارک ان شاءالله. چرا اجرای دستور taylor و حتی جوابی که میگیرم در نسخه 2011 فرق میکنه با نسخه های 2015 و 2017 ؟؟ !! در حالیکه برای همه نسخه ها حول عدد 14 را میدم !!






خطای دستور بالا در نسخه های 2015 و 2017








به صورت زیر دارای جواب هست و خطا نمیده ولی جوابش با نسخه 2011 متلب فرق داره، جالب اینجاست که این دستور در نسخه 2011 جواب میده!!!









منتظر راهنمایی و جواب این هستم ، شاید من اشتباه میکنم ؟؟!!]]>
متلب : عمومی Thu, 30 Mar 2017 06:30:24 +0000
سوال http://spssonline.ir/forum/6---/21321#21321 http://spssonline.ir/forum/6---/21321#21321
رویه هایی مثل
X.^2+Y.^2+Z.^2=1
رو چطوری باید با متلب رسم کرد ؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
اکه میشه توضیح بدید رسم همین رویه رو..]]>
متلب : عمومی Wed, 29 Mar 2017 16:33:29 +0000